Dijous, 6 d'octubre de 2022

Política de privacitat

La privacitat dels usuaris i lectors d’El Tecnològic és primordial per a nosaltres i ens la prenem molt seriosament. En aquest docuement exposem com tractem les dades dels nostres lectors i com poden sol·licitar la modificació, i en cas que fos necessari, realitzar una queixa en les autoritats pertinents.

Només recopilem la informació necessària per complir la legislació i poder oferir una experiència plena als nostres lectors. Aquesta informació no és cedida a terceres empreses amb finalitats comercials, tal i com exposarem a continuació.

Aquest document s’estructura en 5 punts bàsics: Qui és el responsable de les dades, el per què fem servir aquesta informació, quina és la base jurídica del tractament d’aquestes dades, si cedim dades a terceres empreses i el per què, i quins drets ténen els nostres clients sobre la modificació i cancel·lació d’aquestes i a quines autoritats es poden dirigir.

 

RESPONSABLE

El responsable del tractament de les dades és:

El Tecnològic
direccio@eltecnologic.cat

 

FINALITAT

Les dades proporcionades pels lectors d’El Tecnològic seràn tractades únicament amb la finalitat que a continuació es descriu, enumerant les diferents plataformes d’obtenció de dades que disposem:

  • El Tecnològic utilitza les dades proporcionades pels usuaris per enviar comunicats i informació relativa a les notícies o canal de notícies subscrit, així com informació que pugui ser del seu interès, com ofertes o promocions que ens pugin aportar terceres empreses. Tenim una posició contrària al “spam” o “correu no desitjat”, així que únicament enviem informació que creiem que pugui ser estrictament interessant pels usuaris.
  • Subscripció per correu: Els lectors poden deixar la seva direcció de correu amb la finalitat de rebre un butlletí amb les notícies setmanals i informació comercial, ja siguin promocions, ofertes proporcionades per tercers o altre informació que creiem d’interès per l’usuari. La subscripció a aquest és sempre amb el consentiment explícit de l’usuari i la conservació de les dades serà efectiva mentre l’usuari no revoqui la subscripció o es doni de baixa.

 

DESTINATARI DE LES DADES

Les dades dels clients d’El Tecnològic no són ni seràn cedides a tercers, en excepció que hi hagi un imperatiu legal.

 

DRETS

Els usuaris poden retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest hagi permès el tractament de les seves dades per part d’El Tecnològic. En cap cas, la retirada del consentiment condicionarà el seu contacte actual i relació amb El Tecnològic, mantenint-se els serveis contractats i qualsevol relació anterior amb l’empresa.

Els usuaris d’El Tecnològic ténen els drets:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades person als relatives a l’interessat.
  • Dret a sol·licitar la rectificació de les dades.
  • Dret a sol·licitar la supressió de les dades personals.
  • Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les dades.
  • I altres drets que emparen els clients i ciutadans segons la legislació espanyola actual.

Per exercir materialment aquests drets, el client es pot posar en contacte amb el responsable del tractament de les dades (en l’apartat “RESPONSABLE” superior), mitjançant el correu electrònic proporcionat.

 

En cas de problemes o negligències en relació amb el tractament de dades pot presentar una reclamació davant l’Autoridad de Protección de Datos (www.agpd.es).

Hola!

Espai restringit per a editors.

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.